My Intelligenge is My Playmate (Zekam Benim Oyun Arkadaşım) Adlı eTwinning Projemiz Çalışmalarına Başladı

Okulumuzda Şubat ayı başında başlatılan e twinning projemiz,  okulumuz bedensel engelliler 2-A  sınıfı öğrencileriyle yürütülmektedir.

Projemizin amacı, dikkat ve zeka etkinlikleri ile çocukların sürdürülebilir dikkatlerini artırarak ders başarılarına katkı sağlamak, farklı düşünme becerilerini geliştirmek, kurallara uyma ve birlikte hareket etme becerilerini artırabilmektir.

Projemizde 10 Türkiye,1  Azerbeycan olmak üzere toplam 11 ortak bulunmaktadır. Projeyi okulumuzda bedensel engelliler 2-A sınıfı öğretmeni Emine YILMAZ yürütmektedir.

Proje sonunda öğrencilerimizin problem çözme becerilerinin artması, derslerde öğrendiği bilgilerin oyunlarla kalıcı hale getirilmesi, öğrencilerimizin teknolojik becerilerinin artması hedeflenmektedir.

Okulumuz öğretmeni ve öğrencilerine  ayrıca proje ekibine başarılar dileriz.

29-03-202429-03-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 13:58 - Görüntülenme: 44