Şbt

Şubat ayı dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında sınıflarımızda ,deyim ve atasözlerinin resimli eşleştirilmesi oyunu oynatilmiştir.

Okul panosunda deyim ve atasözleri resimleri anlamlarıyla sergilenmiştir

Öğrencilerimiz deyim ve atasözlerinin maketlerini yapmışlardır.

Bu etkinlikler sayesinde , öğrencilerimiz deyim ve atasözleri hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.

Şbt

Ock

2023 2024 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemi okulumuz da yaptığımız törende tamamladık.Törenimize katılan Milli Eğitim Vakfı Başkanı Sayın Mehmet Temel Milli Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Sayın Hakkı Güngörü ve değerli misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Okulumuz öğrencilerine hediye edilen tekerlekli sandalyeler bizi çok mutlu etti.

Ock

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

26 Aralık 2023 Salı günü saat 10:00'da okulumuzda düzenlenecek olan kermesimize herkesi bekleriz.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Yıldırım Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkan Yardımcısı Emniyet Müdürü Sayın Gülay Taşdemir Gaziler Engelli Spor kulübü başkanı emekli Özel hareket Özel harekat gazisi Sayın Ömer Kula 3 Aralık Dünya Engelliler gününde okulumuzu ziyaret ettiler kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle minnetle yâd ediyoruz.

Bu güzel projede için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.