Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yaşar Koçak,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Yılmaz, Altındağ Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Sayın Burak Kocabeyoğlu şube müdürlerimiz Cumhuriyetimizin 100. yıl kapsamında okulumuzda düzenlenen 100 fidan dikimi etkinliğine katıldılar. Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıldönümünü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal  ATATÜRK ve tüm silah arkadaşlarınI saygı ve minnetle anıyoruz.Nice 100 yıllara.

Ekm

Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdür Yardımcılarımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüzün katılımıyla spor salonumuzun açılışı gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Ankara’nın Başkent Oluşu programını okulumuz giriş salonunda öğretmenlerimizin öğrencileri ile birlikte kutladık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz 2016 gecesindeki darbe girişiminin 7.yılında milletin demokrasiye sahip çıkışı ve "15 Temmuz şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" çerçevesinde okulumuz giriş salonunda anma töreni düzenlendi.TÜM ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ.

Eyl

Memurumuz Erkan Önemli'yi tebrik ediyoruz.

Eyl

2023 /2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama programını öğrenci öğretmen ve velilerimizle birlikte çoşkuyla kutladık.

Eyl

Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Tem

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü korumak için canlarını hiç düşünmeden feda eden 15 Temmuz şehitlerimizi saygıyla anıyor ve 15 Temmuz hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Programı Gerçekleştirildi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri Gerçekleştirildi.