Okulumuzda "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü Kutladık.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Okulumuz 1. Sınıf Öğrencileri Okuma Bayramlarını Neşe İle Kutladılar.

May

24-25 Mayıs 2016 Tarihlerinde Kermesimizi Gerçekleştirdik.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını okulumuzda büyük bir coşku ile kutladık.

May

10-16 Mays Engelliler Haftası Etkinlkleri kapsamında okulumuzda program düzenlenmiştir. Programa katkılarından dolayı mezun öğrencilerimizden Bünyamin ÇEVİK´e teşekkür ederiz.

May

Okul Müdürümüz Mustafa BOZKAYA anneler günü nedeniyle okulumuzdaki tüm veli, personel ve öğretmenlerimize çiçek hediye etti.

May

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Okulumuzdaki tablet dağıtımı için düzenlenen törende, engelli öğrencilerden oluşan mehter takımının gösterisiyle karşılandı. Büyük beğeni toplayan gösterinin ardından Bakan Avcı ve Bakan Ramazanoğlu, çocukları kutlayarak, onlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra, "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" kapsamında Türkiye´de ilk kez engelli öğrencilerin katılımıyla düzenlenen proje sergisini gezen Bakan Avcı ile Ramazanoğlu, "Üçüncü El Projesi" kapsamında 38 engelli öğrenciye tablet dağıttı.

May

Tubitak 4006, Mehter Takımı ve Projelerdeki Çalışmalarından Dolayı Öğretmenlerimiz; Emine AKKAYA, Ayşe ENGİN, Kazım ÖZCAN, Figen KÖKTÜRK, E. Zeynep UYSAL, Nazif AKÇAL, Ali Haydar KAMIŞLI, Jale SEYREK, Murat CANGÖKÇE, Sıla DALKILIÇ ve Öznur KARATAŞ´a Teşekkür Ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 1-A sınıfından Batuhan ULUYOL Okul Müdürü, Mert Kayra YILDIRIM Müdür Yardımcısı oldu.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Ali Rıza TUNCEL ve Ankara Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erol BOZKURT´un İlçemizi ziyaretlerinde Okulumuzun Mehter Takımının gösterisinden kareler.

Şbt

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Okulumuzda Atatürk´ün Ankara´ya Gelişinin Yıl Dönümü Kutlamaları Gerçekleştirildi.