Okulumuz İdareci ve Öğretmenlerine, Rehber Öğretmenimiz Selahattin ALTINIŞIK tarafından Etik Semineri verildi.

Okulumuzda gerçekleştrilen "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" etkinlikleri...

24 Kasım Öğretmenler Günü, Okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okulumuzdan ayrılan Seyit OFLAS, Uğur ERTAN ve Öner SOYLU´ya teşekkür eden Okul Müdürümüz Mustafa BOZKAYA kendilerine plaket verdi.

Okul Aile Birliği Üyelerimizin Okul Müdürümüz Mustafa BOZKAYA´yı ziyaretleri.

Nis

Okulumuzun bulunduğu bölgenin  Toplum Destekli Polisleri öğrencilerimize bilgilendirme semineri verdi. Öğrencilerimize genel konular hakkında bilgi veren polislerimize  öğrencilerimiz de sorular sordu. Öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiği seminer sonunda tanıtım broşürleri dağıtıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulu ve Mehmet Akif Ersoy u anma programı okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı. Büyük bir coşku içinde yapılan anma töreninde Akif in hayatını ve Istiklal Marşını yazdığı dönemi anlatan kısa film gösterildi.

Mrt

Şube Müdürlerimiz Sayın Mehmet RÜŞEN ve Sayın Muhittin ARIK, Kemal Yurtbilir Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Sayın Mustafa ÖRSÇELİK ve Okul Müdürümüz Sayın Mustafa BOZKAYA´nın katılımları ile okulumuz velilerine yönelik olarak 17 Kasım 2014/02 Mart 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen ve 14 Hafta süren 0-18 Yaş Aile Eğitimi Kurs Programı (12-18 Yaş Aile Eğitim Programı) başarıyla bitirilmiştir.
09.03.2015 tarihinde okulumuz yemekhanesinde 18 velimize sertifikaları verilmiştir.